New Teen Ink Book: Bullying Under Attack Barnes & Noble Amazon

Facebook Activity



Teen Ink on Twitter

Home > Forums > Teen Ink Forums > Fashion, style and trends > Fashion and Beauty Quiz (Girls)

Teen Ink Forums

Lively discussions with other teens
   
Next thread » « Previous thread

Fashion and Beauty Quiz (Girls)

Indigo.Loves.SomeoneThis teenager is a 'regular' and has contributed a lot of work, comments and/or forum posts, and has received many votes and high ratings over a long period of time. posted this thread...
May 13, 2013 at 9:43 am

BEAUTY QUIZ



Pick the closest answer. Sorry about any spacing issues.


1. When it comes to enduring pain or discomfort for the sake of beauty...


A.I'll endure a little pain.

B. Are you kidding? I believe in constant comfort.

C.It depends on what I'm doing that day. I would wear heels if I wanted to impress someone.

D. I do that every day! Sometimes you have to hurt in order to look good!


2. My style is...

A.Cute

B.Casual

C.Unique

D.Bold



3. On an average summer day, I would wear...

A.Lime green capris and a white tank top with sandals

B.Distressed denim shorts and a T-shirt, no shoes

C.A sundress with a zebra print, big sunglasses, an orange belt, and matching sneakers

D.A too-big band T-shirt over a tight tank top and a skirt that's longer in the back than in the front, and purple flip-flops



4. My favorite pair of shoes is...

A. My ballet flats

B.Sneakers

C. My brown cowboy boots

D.Sandals or flip-flops



5. The craziest thing I've worn in public, excluding costumes, is...

A. A strapless dress

B.Heels, for my aunt's wedding

C.A hat with a gigantic feather, paired with heels that also had feathers on them

D. A sundress I made myself out of duct tape




6. The one piece of clothing I just won't wear is...

A. A hat

B.Heels!

C. A normal pair of jeans

D.A T-shirt that isn't cut to my style




7. My biggest fashion necessity is...

A. Earrings

B. Um...a hairbrush?

C.A hair curler

D. A purse




8. My feelings about makeup are...

A. A little is nice, for special occasions.

B. I hate that stuff. It makes you look fake.

C. If you feel confident wearing it, go for it! But all in moderation.

D. It really enhances your face and hides any flaws.




9. My hair...

A. Is long and wavy, and I wash it every day.

B. Annoys me to no end! It's medium-length (just long enough to keep it in a ponytail) and often tangled.

C. Is always changing color. Right now it's red with purple highlights.

D. Is its natural color, but I'm always finding new ways to style it.




10. Tattoos, body piercing, plastic surgery, etc., are...

A. Totally unnecessary. I think having an ear piercing is cute, but beyond that, no way.

B.I like tattoos, but the other stuff is stupid.

C.Just add to your natural beauty.

D.Take away from your natural beauty.




RESULTS

MOSTLY A'S: You're confident in your own skin, and you wear what's cute and comfortable. You don't mind following the crowd, because you know you're still unique in your own way.

MOSTLY B'S: Comfort is your middle name. You're happiest in sweatpants and a T-shirt, because even if it's not the most stylish statement, that's not all that matters.

MOSTLY C'S: You have a unique style that fits your needs. You like clothes with flair and charm, and sometimes make your own.
MOSTLY D'S: You like to wear the popular styles with a twist of your own. You enjoy showcasing your own style in an outgoing way.

Reply to this Thread Post a new Thread
QueenRunnerUpThis teenager is a 'regular' and has contributed a lot of work, comments and/or forum posts, and has received many votes and high ratings over a long period of time. replied...
May 13, 2013 at 12:10 pm

A.

:) ;)

Reply to this Thread Post a new Thread
SuperFloreeThis teenager is a 'regular' and has contributed a lot of work, comments and/or forum posts, and has received many votes and high ratings over a long period of time. replied...
May 13, 2013 at 5:42 pm

bbbbbbb
aa
c
 
(above is in no order, just the number o each I got)
 
A.
 
HAHA SO TRUE.

Reply to this Thread Post a new Thread
SuperFloreeThis teenager is a 'regular' and has contributed a lot of work, comments and/or forum posts, and has received many votes and high ratings over a long period of time. replied...
May 13, 2013 at 5:43 pm

Euh... i dunno why there's a random A in the middle there o.o But I got B, obviously.

Reply to this Thread Post a new Thread
Jade.I.AmThis teenager is a 'regular' and has contributed a lot of work, comments and/or forum posts, and has received many votes and high ratings over a long period of time. replied...
May 14, 2013 at 12:48 pm

Aababaccac

Reply to this Thread Post a new Thread
Momo.This teenager is a 'regular' and has contributed a lot of work, comments and/or forum posts, and has received many votes and high ratings over a long period of time. replied...
May 14, 2013 at 2:00 pm

cbbdbbbcbd
a lot of b's lol

Reply to this Thread Post a new Thread
Starstruck_001This teenager is a 'regular' and has contributed a lot of work, comments and/or forum posts, and has received many votes and high ratings over a long period of time. replied...
May 14, 2013 at 3:48 pm


so fits me. 

Reply to this Thread Post a new Thread
XiphiasThis teenager is a 'regular' and has contributed a lot of work, comments and/or forum posts, and has received many votes and high ratings over a long period of time. replied...
May 14, 2013 at 5:09 pm

A
C
A?
B
None of these :O
B
B
A
D
A
 
hmmm.... A.... yup, that's me!

Reply to this Thread Post a new Thread
OceanStormThis teenager is a 'regular' and has contributed a lot of work, comments and/or forum posts, and has received many votes and high ratings over a long period of time. replied...
May 14, 2013 at 6:39 pm

C!  Hahaha!  But I never wear shoes unless it's snowy or I'm going to church/school.

Reply to this Thread Post a new Thread
TopaztheArticulateThis teenager is a 'regular' and has contributed a lot of work, comments and/or forum posts, and has received many votes and high ratings over a long period of time. replied...
May 14, 2013 at 9:50 pm

Cool! A C person. Mostly A's and B's before this. I was wondering, should I make a quiz for guys? With, you know, more manly questions?

Reply to this Thread Post a new Thread
Goku-Is-Ness replied...
May 16, 2013 at 6:11 pm

Mostly A's. :)

Reply to this Thread Post a new Thread
SuperFloreeThis teenager is a 'regular' and has contributed a lot of work, comments and/or forum posts, and has received many votes and high ratings over a long period of time. replied...
May 16, 2013 at 6:43 pm

Topaz, if you do, ill end up taking it just for the heck of it XD

Reply to this Thread Post a new Thread
Laugh-it-OutThis teenager is a 'regular' and has contributed a lot of work, comments and/or forum posts, and has received many votes and high ratings over a long period of time. replied...
May 16, 2013 at 7:13 pm

1. C        2. B      3. B      4. B    5. B     6. B     7. A    8. B      9. B   10.A                                                        
Ok, first off: Awesome Quiz!!! there should be more of these. Okay, So i am a seeminly rare type of girl who never wears makeup, her jeans re definitly not too tight, she wears shorts that don't show her butt, is obsessed with Katniss, not models and would never sacrafice comfort for a stupid pair of heels. Au Natural if I must say so myself :)

Reply to this Thread Post a new Thread
Indigo.KnowsThis teenager is a 'regular' and has contributed a lot of work, comments and/or forum posts, and has received many votes and high ratings over a long period of time. replied...
May 16, 2013 at 7:52 pm

SuperFloree: I am going to make one; I'll have it up in a few days.

Laugh-It-Out: Glad you like it! It was fun to make. I don't wear heels, short shorts, or makeup either.

Reply to this Thread Post a new Thread
SuperFloreeThis teenager is a 'regular' and has contributed a lot of work, comments and/or forum posts, and has received many votes and high ratings over a long period of time. replied...
May 16, 2013 at 7:57 pm

Laugh: YAY I'M NOT THE ONLY ONE!!!! XDD
 
Topaz: w00t! XD

Reply to this Thread Post a new Thread
Indigo.KnowsThis teenager is a 'regular' and has contributed a lot of work, comments and/or forum posts, and has received many votes and high ratings over a long period of time. replied...
May 16, 2013 at 8:40 pm

Okay, so I just posted the guy quiz already! It's called 'Style and Strength Quiz'. I had to make it sound more manly. XD

Reply to this Thread Post a new Thread
SuperFloreeThis teenager is a 'regular' and has contributed a lot of work, comments and/or forum posts, and has received many votes and high ratings over a long period of time. replied...
May 16, 2013 at 9:19 pm

XD i totally just did it~

Reply to this Thread Post a new Thread
LexusMarie replied...
Jun. 2, 2013 at 2:04 pm

I got 3 a's and 3 b's. So, half and half for those.
I never wear makeup. Heels right now? Absolutely not. I hardly even wear shorts, haha, I'm super pale so. And as far as the plastic surgey goes I don't think it's necessary unless you've been in an accident. I do like tattoos as long as they aren't crazily visible. And piercings are nice to a point, like earrings.

Reply to this Thread Post a new Thread

Launch Teen Ink Chat
Site Feedback